Recomandari


altEste normal sa solicitati recomandari de la cunostinte si prieteni, atunci cind considerati sa apelati la serviciile unui nou agent de asigurari.

Referinta directa este modul ideal de a selecta agentul de asigurari potrivit, cu experienta dovedita si care si-a demonstrat capacitatea profesionala ajutind pe cineva cunoscut. 

Pentru mine este important si apreciez mult cind primesc recomandari din partea clientilor multumiti de serviciile mele ca agent de asigurare. Este un mare lucru cind referintele iti cladesc o mare parte din clientela. 

Va multumesc pentru suport!“Am lucrat cu Dana pentru obtinerea de asigurari pentru citeva proprietati de o buna perioada de timp. In unele cazuri, situatia nu era foarte simpla, iar in plus, avea un termen scurt de finalizare. Dana are grija de toate detaliile si incearca sa obtina intotdeauna cel mai bun pret posibil pentru planul de asigurare ales. Cu modestie si profesionalism, Dane a reusit intotdeauna sa ne ofere servicii impecabile, atunci cind aveam cea mai mare nevoie.” 

Elizabeth M. Zook
Emergency Communications Consultant“O cunosc pe Dana de peste opt ani, iar serviciile ei ca agent de asigurari sint profesionale si eficiente, salvindu-mi timp si bani. Avind un program hectic, incarcat, apreciez in mod deosebit faptul ca Dana gaseste intotdeauna timpul necesar sa imi furnizeze informatii referitoare la reinnoirea anuala a planurilor mele de asigurari si mai ales, ce noutati sau posibilitati noi au aparut, care ar putea sa imi fie beneficiale. Stiu ca Dana va cauta intotdeauna cea mai buna varianta de asigurare pentru mine si in general, pentru clientii ei. Bineinteles ca va recomand sa apelati fara ezitare la serviciile de asigurare oferite de Dana.

Marek Witecki
Owner/President of The Best Western Contracting Ltd.
www.bestwesterncontracting.com 
Daca aveti intrebari suplimentare, sau doriti sa adaugati o recomandare, va rog sa ma contactati prin forma speciala de contact de pe site-ul acesta. Mi-ar face mare placere sa extind aceasta pagina!

Dana

“Noi toti avem puterea deplina asupra succesului nostru financiar!” 


Comments are closed.