Despre Servicii de Asigurare de Viata

Exista o mare varietate de asigurari de viata. In general, puteti vedea o diferenta de cost intre asigurarea pe termen de 10,20,30 de ani si asigurarea permanenta de viata unde costul ramane acelasi, nu se mareste in timp. Pentru asigurarile pe termen, costul este garantat pentru perioada respectiva, iar la reinnoire creste. Exista cateva reguli contractuale prin care odata acceptat, doar cel asigurat poate decide terminarea contractului. Compania de asigurari nu poate termina un contract decat daca nu se face plata in fiecare luna sau daca valoarea de bani acumulati in polita de asigurare se termina din diverse motive.

De asemenea, exista o mare varietate de tipuri de servicii de asigurari de viata permanente. In functie de fiecare caz in parte, decidem ce servicii se potrivesc cu situatia respectiva si luam in considerare pretul care, spre deosebire de un mortgage, speram sa-l platim o perioada cat mai indelungata. Suma trebuie sa fie in zona noastra de confort, sa ne-o putem permite fara sacrificii prea mari.

Sper ca toate aceste informatii si detalii despre servicii de asigurari va sunt de folos. Va rog sa nu ezitati sa ma contactati daca aveti vreo intrebare, neclaritate, sau doriti sa va ajut cu servicii de asigurare. Va reamintesc ca sesiunea informativa este complet gratuita, fara obligatii. 

Va multumesc pentru interes,

Dana